Cursus info

Doe mee. En leer zelf goedegolven in de Noordzee te voorspellen door gebruik te maken van weerkaarten, modellen en metingen.


Dit kun je verwachten

Je kunt de volledige cursus online volgen via deze website, in je eigen tijd en op je eigen tempo:

De cursus bestaat uit zes modules die helemaal zijn gefocused op het voorspellen van goedegolven, met meer dan 8 uur aan lesmateriaal. Binnen elke module vind je vijf verschillende lessen, met daarin lesvideo’s, samenvattingen en handige content. Elke module heeft ook praktische opdrachten, waardoor je je nieuwe kennis direct toe kan passen en oefenen.

De 6 modules in de cursus.

Naast de cursus krijg je ook drie maanden lang toegang tot twee-wekelijkse Q&A sessies. En je krijgt toegang tot een besloten Whatsapp groep over surf voorspellen.


Dit vonden de cursisten die je voor gingen

De Online Cursus Surf Voorspellen werd ook gefeatured op de SurfTips Podcast en op The Inertia. Lees en luister hieronder als je meer wilt weten.

Review van de internationale versie.

Gegeven door Goedegolven, Surfweer en Meteo Morris

De cursus wordt gegeven door:

Valentijn (Goedegolven) – surfer, zeekenner en oceanograaf.

Tobias (Surfweer) – Noordzee surf voorspeller sinds 1998.

Meteo Morris – weerman, surfer en avonturier.

Alle content is gebaseerd op workshops van Valentijn, Tobias en Morris bij onder andere de Reddingsbrigade, surfscholen, en privé groepen. 

Maar dan nu online en voor iedereen beschikbaar!


Doe mee. En leer zelf goedegolven in de Noordzee te voorspellen door gebruik te maken van weerkaarten, modellen en metingen.

Voor €69,- krijg je toegang tot de volledige online cursus, plus alle extra’s.

MELD JE AAN

Goed om te weten dat 10% van jouw inschrijfbedrag ten goede komt aan de goede doelen van de Noordzee, onder andere: Surfrider Foundation, Reddingsdiensten en Surf Project.


Veel gevraagd:

Je kunt de cursus volledig in je eigen tijd doen, wanneer je zelf wilt. Sommige cursisten nemen er meerdere weken voor, andere hebben het na één weekend al uit. Je zal er in totaal zo’n 10 tot 15 uur mee bezig zijn. 

Er is geen specifieke startdatum, je kunt je aanmelden voor de cursus en dan beginnen wanneer je wilt. Je kunt de cursus dus helemaal in je eigen tijd, op jouw tempo volbrengen. Volg één les per week of een paar lessen per dag, het is helemaal aan jou. 

Je kunt met elke achtergrond aan de cursus beginnen. We starten bij de basis over het weer en zorgen er in hoofdstuk 1 voor dat iedereen voldoende kennis heeft om de rest van de cursus goed te volbrengen. Als je ergens niet uit komt, staan wij altijd klaar voor je vragen. 

Jazeker! 

Ja, dat is het zeker: alle basiskennis die je hier leert kun je ook gebruiken in het buitenland. Er is wel een focus op de Noordzee. Als je vooral wilt leren over andere oceanen, zou je ook kunnen overwegen de Engelse versie van de cursus te volgen via surfforecasting.com

Nog niet.. Maar wel bijna, we zullen je op de hoogte houden! Iedereen die de cursus volgt kan het boek sowieso als eerste bestellen. Stay tuned! 

MELD JE AAN