Online Cursus Surf Voorspellen

Current Status
Not Enrolled
Price
69
Get Started

Goed nieuws! De nieuwe versie van de cursus is er ?  Voor deze nieuwe versie van de cursus hebben we samengewerkt met professionele designers voor de infographics en alle video’s en cursus opdrachten ge-update. Het zit boordenvol nieuwe content, fotografie en we hebben nog veel meer details over jouw favoriete surfspots in de Noordzee toegevoegd. Check Cursus info voor alle details.

De pagina waar je nu bent is de homepagina van de online cursus surf voorspellen, welkom! Het vormt het hart van de cursus: je ziet er je voortgang, alle verschillende modules en alle bijbehorende lessen. Als je op één van de lessen klikt word je naar de focus modus van de cursus gebracht. Vanaf daar kun je door de cursus heen lopen, les voor les.

We raden je aan om de cursus in chronologische volgorde te volgen. De latere lessen bouwen namelijk voort op de eerdere. In totaal is er zo’n 8 uur aan cursus materiaal en elke module heeft een opdracht. Dat is het moment om je kennis in de praktijk te testen! Neem je tijd – je kunt de cursus helemaal op je eigen tempo doen, wanneer het jou het beste uitkomt.

Heel veel plezier! En succes. Je kunt ons altijd bereiken met vragen, wanneer je maar wilt.

Groetjes,

Valentijn, Tobias en Morris

Wanneer je je hebt aangemeld krijg je automatisch en direct toegang tot alle modules, lessen en content hieronder. Check de ‘Cursus Info‘ pagina om je aan te melden. Als je je al hebt aangemeld en je moet opnieuw inloggen: dat kan hier.